VR Sense - seksuele gezondheid

In samenwerking met Sense regio Noord-Nederland (Fryslan, Groningen, Drenthe) is Vaccinatieregister eind 2019 gestart met het ontwikkelen van een maatwerk applicatie voor seksuele gezondheid. Wilt u op de hoogte gehouden worden over de ontwikkeling of misschien zelfs meedenken met de projectgroep? Graag! Neem gerust contact met ons op.

VR Sense Modules

De Vaccinatieregister Sense (VRs) applicatie zal o.a. worden gebruikt voor het maken van afspraken bij een soa-centrum of sense-spreekuur. De Sense applicatie heeft veel overlap met functionaliteiten die ook al worden gebruikt bij de reizigers applicatie. Denk bijvoorbeeld aan: afspraken beheer, intake vragenlijsten, dossier vorming, producten, financiën, externe koppelingen en uitwisseling van laboratorium uitslagen. Echter het werkproces en dus ook de inrichting van de applicatie is net weer even anders. Oplevering van VR Sense staat gepland voor eind 2020.

Agenda

Uitgebreide agenda functies met relatiebeheer.

Vragenlijsten

Online vragenlijsten en intake.

Dossier

Dossier opbouw op client niveau.

Financiën

Debiteurenbeheer, facturatie & financiële export.

Lab uitslagen

Koppeling voor laboratorium uitslagen.

Achtergrond

Het Vaccinatieregister is in 2013 ontstaan vanuit de wens om een gebruiksvriendelijke en betaalbare SAAS-reisvaccinatie applicatie te ontwikkelen. De op dat moment in Nederland beschikbare applicaties waren ofwel verouderd, niet specifiek ontwikkeld voor de reizigersadvisering of simpelweg te duur. Vanuit deze behoefte in de markt is VR opgericht en is in samenwerking met gebruikers de eerste applicatie, VR reizigers, ontstaan.

Samenwerking

De ontwikkeling van onze software gebeurt altijd in samenwerking met onze gebruikers. Bij het ontwerp en opzetten van de architectuur zijn er veelvuldig overlegsessies om processen in kaart te brengen zodat de software gebruikers uiteindelijk maximaal ondersteunt.

Ook bij de doorontwikkeling van onze software blijven we onze klanten actief betrekken. Softwareontwikkeling staat nooit stil! Samenwerking geeft ons inzicht in de wensen van de gebruikers en helpt ons samen de juiste prioriteiten te bepalen. Ons motto is: eerst luisteren dan ontwikkelen!

ISO & NEN

Vaccinatieregister B.V. voldoet aan de hoogste eisen en is NEN 7510 en ISO 27001 gecertificeerd. Onze servers bevinden zich in de Europese Economische Ruimte (EER) en uiteraard zijn wij volledig AVG/GDPR compliant, zodat onze klanten kunnen voldoen aan hun wettelijke verplichtingen.
neniso-2-2
vaccinatieregister logo

Wilt u kennismaken met onze producten?

Neem gerust contact met ons op voor een demonstratie of proefperiode!

Over VR

Vaccinatieregister B.V. is in 2013 opgericht met als doel om een gebruiksvriendelijke en betaalbare SAAS-reisvaccinatie applicatie te ontwikkelen. De op dat moment in Nederland beschikbare applicaties waren ofwel verouderd, niet specifiek genoeg voor de reizigersadvisering of simpelweg te duur.

Met onze expertise op het gebied van gezondheidszorg, vormgeving, architectuur en softwareontwikkeling hebben we de stoute schoenen aangetrokken en zijn we aan de slag gegaan. Hierdoor is, in nauwe samenwerking met onze gebruikers, de eerste applicatie VR reizigers gerealiseerd.

Vaccinatieregister B.V.
Bornweg 12A
6721 AH Bennekom
Nederland
085 4019430
info@vaccinatieregister.nl.