Contact

Heeft u een vraag over één van onze producten of wilt u meer informatie over ons bedrijf en onze dienstverlening? Hiervoor kunt u onderstaand contactformulier gebruiken. Wij staan u graag te woord!

VR support

De meest voorkomende vragen en antwoorden kunt u vinden in ons FAQ. Voor inrichtingsvragen verwijzen we u naar onze uitgebreide online handleiding. Hebt u toch nog vragen? Neem dan contact op met onze support afdeling.

Onze supportafdeling is bereikbaar via email: support@vaccinatieregister.nl of telefonisch: 085 4019430 op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

 

Verzenden

Online documentatie & Overeenkomsten

Handleiding

Verwerkersovereenkomst

SLA

Gebruiksvoorwaarden

Over VR

Vaccinatieregister B.V. is in 2013 opgericht met als doel om een gebruiksvriendelijke en betaalbare SAAS-reisvaccinatie applicatie te ontwikkelen. De op dat moment in Nederland beschikbare applicaties waren ofwel verouderd, niet specifiek genoeg voor de reizigersadvisering of simpelweg te duur.

Met onze expertise op het gebied van gezondheidszorg, vormgeving, architectuur en softwareontwikkeling hebben we de stoute schoenen aangetrokken en zijn we aan de slag gegaan. Hierdoor is, in nauwe samenwerking met onze gebruikers, de eerste applicatie VR reizigers gerealiseerd.

Vaccinatieregister B.V.
Bornweg 12A
6721 AH Bennekom
Nederland
085 4019430
info@vaccinatieregister.nl.