VR Reizigers

VR Reizigers is specifiek ontwikkeld voor instellingen die actief zijn in de reis- vaccinatie en adviseringsbranche. Op dit moment gebruikt 80% van de vaccinatiezorg in Nederland het Vaccinatieregister. VR Reizigers heeft een uitstekende naam als het gaat om betrouwbare software die praktijken en instellingen op een juiste, toegankelijke en betrouwbare manier ondersteunt. De software werkt volledig online, is toegankelijk vanaf elke locatie of werkplek en wordt continu doorontwikkeld.

VR Reizigers Modules

De afgelopen jaren heeft het Vaccinatieregister een enorme groei doorgemaakt in het aantal gebruikers en in het aantal modules, functies en mogelijkheden. Software ontwikkeling zien we bij Vaccinatieregister dan ook als een doorlopend proces waarbij in overleg met onze gebruikers de software steeds wordt uitgebreid en gefinetuned.

Agenda

Uitgebreide agendafuncties met relatiebeheer.

Online Afspraken

Uw klanten maken eenvoudig een afspraak via onze online module.

Consult

Consult afhandeling met LCR advies, contra-indicatie en dossier opbouw.

Facturatie

Debiteurenbeheer, facturatie, betaalstatus, financiële export en PIN.

LCR

LCR advies is verwerkt in het consult en als (kaart)informatie beschikbaar.

Projecten

Voor het vaccineren en snel verwerken van grote groepen.

Scanner

Zowel voor consulten als voor voorraadbeheer.

PIN betaling

Betalen via de PIN terminal vanuit de applicatie op meerdere locaties.

Voorraadbeheer

Opboeken en automatisch bijwerken van de voorraad op spreekkamer- en organisatieniveau.

Datawarehouse

Datawarehouse koppeling en custom queries mogelijk.

Achtergrond

Het Vaccinatieregister is in 2013 ontstaan vanuit de wens om een gebruiksvriendelijke en betaalbare SAAS-reisvaccinatie applicatie te ontwikkelen. De op dat moment in Nederland beschikbare applicaties waren ofwel verouderd, niet specifiek ontwikkeld voor de reizigersadvisering of simpelweg te duur. Vanuit deze behoefte in de markt is VR opgericht en is in samenwerking met gebruikers de eerste applicatie, VR reizigers, ontstaan.

Samenwerking

De ontwikkeling van onze software gebeurt altijd in nauwe samenwerking met onze afnemers. Bij het ontwerp en opzetten van de architectuur zijn er veelvuldig overlegsessies om processen in kaart te brengen zodat de software uiteindelijk gebruikers maximaal ondersteunt.

Ook bij de doorontwikkeling van onze software blijven we klanten actief betrekken. Softwareontwikkeling staat nooit stil! Samenwerking geeft ons inzicht in de wensen van de gebruikers en helpt ons samen de juiste prioriteiten te bepalen.

ISO & NEN

Vaccinatieregister B.V. voldoet aan de hoogste eisen en is NEN 7510 en ISO 27001 gecertificeerd. Onze servers bevinden zich in de Europese Economische Ruimte (EER) en uiteraard zijn wij volledig AVG/GDPR compliant, zodat onze klanten kunnen voldoen aan hun wettelijke verplichtingen.
neniso-2-2
vaccinatieregister logo

Wilt u kennismaken met onze producten?

Neem gerust contact met ons op voor een demonstratie of proefperiode!

Over VR

Vaccinatieregister B.V. is in 2013 opgericht met als doel om een gebruiksvriendelijke en betaalbare SAAS-reisvaccinatie applicatie te ontwikkelen. De op dat moment in Nederland beschikbare applicaties waren ofwel verouderd, niet specifiek genoeg voor de reizigersadvisering of simpelweg te duur.

Met onze expertise op het gebied van gezondheidszorg, vormgeving, architectuur en softwareontwikkeling hebben we de stoute schoenen aangetrokken en zijn we aan de slag gegaan. Hierdoor is, in nauwe samenwerking met onze gebruikers, de eerste applicatie VR reizigers gerealiseerd.

Vaccinatieregister B.V.
Bornweg 12A
6721 AH Bennekom
Nederland
085 4019430
info@vaccinatieregister.nl.