Over Vaccinatieregister

Vaccinatieregister B.V. is actief in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en betaalbare SAAS oplossingen voor de gezondheidszorg. Ons motto is: ‘software ontwikkelen doe je niet alleen’. We doen dit dan ook graag in nauwe samenwerking met onze (toekomstige) gebruikers.

Achtergrond

Vaccinatieregister B.V. is in 2013 opgericht met als doel om een gebruiksvriendelijke en betaalbare SAAS-reisvaccinatie applicatie te ontwikkelen. De op dat moment in Nederland beschikbare applicaties waren ofwel verouderd, niet specifiek genoeg voor de reizigersadvisering of simpelweg te duur. Met onze expertise op het gebied van gezondheidszorg, vormgeving, architectuur en softwareontwikkeling hebben we de stoute schoenen aangetrokken en zijn we aan de slag gegaan. Hierdoor is, in nauwe samenwerking met onze gebruikers, onze eerste applicatie VR reizigers gerealiseerd.

Deze applicatie wordt momenteel door het merendeel van de huisartsen, travel clinics en GGD’en in Nederland gebruikt.

Daarnaast heeft onze dienstverlening zich uitgebreid met maatwerkoplossingen voor andere niches in de markt voor de (semi) overheid, specifiek gericht op afdelingen infectiepreventie en seksuele gezondheid.

Vaccinatieregister B.V. is actief in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Polen.

NEN 7510, ISO 27001 & AVG

Vaccinatieregister B.V.  voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en is NEN 7510 en ISO 27001 gecertificeerd. Daarnaast bevindt alle data zich binnen de EU en voldoet Vaccinatieregister aan de Europese AVG/GDPR wet- en regelgeving.
neniso-2-2