VR Infectieziekten

De Infectieziekten applicatie van Vaccinatieregister, afgekort VRi, is in nauwe samenwerking ontwikkeld met het team infectieziekten van de GGD Drenthe. Meldingen kunnen snel en eenvoudig worden verwerkt. Daarnaast wordt een dossier opgebouwd, kunnen besmettingen direct in kaart worden gebracht en wordt bron en contact onderzoek uitgevoerd (BCO). Ook zijn er diverse koppelingen met o.a. Zorgmail, Laboratoriumuitslagen en de sociale kaart.

VRi Modules

Doordat de Infectieziekten applicatie in nauwe samenwerking met gebruikers is ontwikkeld, sluit deze aan bij de dagelijkse praktijk. De applicatie is zeer gebruiksvriendelijk, snel, eenvoudig te beheren en heeft een duidelijke functionaliteit.

Meldingen

Status, taken, bestanden, etiketten printen, e-mail, Osiris.

Taakbeheer

Beheer, koppeling met Labuitslagen, notities, afhandeling per gebruiker.

Interactieve Kaart

Weergave meldingen, selectie van meldingen en weergave van relaties op de kaart.

Search engine

Krachtige zoekmachine op o.a.: melding, medewerker, periode, status, ziekte, vlag, tekst.

Rapportages

Krachtige rapportage mogelijkheden d.m.v. SQL Editor, rapportage COVID-19 RIVM.

Sociale kaart

Uitgebreid adresboek met automatische adresinvoer (postcode en huisnummer).

Relaties

Visueel aanbrengen van relaties en weergeven op de kaart.

Zorgmail koppeling

EDI berichten uit Zorgmail (laboratoriumuitslagen).

BSN controle

SBV-Z koppeling voor controle gegevens via BSN.

Datawarehouse

Datawarehouse koppeling mogelijk en custom Queries.

Achtergrond

Het Vaccinatieregister is in 2013 ontstaan vanuit de wens om een gebruiksvriendelijke en betaalbare SAAS-reisvaccinatie applicatie te ontwikkelen. De op dat moment in Nederland beschikbare applicaties waren ofwel verouderd, niet specifiek ontwikkeld voor de reizigersadvisering of simpelweg te duur. Vanuit deze behoefte in de markt is VR opgericht en is in samenwerking met gebruikers de eerste applicatie, VR reizigers, ontstaan.

Samenwerking

De ontwikkeling van onze software gebeurt altijd in nauwe samenwerking met onze afnemers. Bij het ontwerp en opzetten van de architectuur zijn er veelvuldig overlegsessies om processen in kaart te brengen zodat de software uiteindelijk gebruikers maximaal ondersteunt.

Ook bij de doorontwikkeling van onze software blijven we klanten actief betrekken. Softwareontwikkeling staat nooit stil! Samenwerking geeft ons inzicht in de wensen van de gebruikers en helpt ons samen de juiste prioriteiten te bepalen.

ISO & NEN

Vaccinatieregister B.V. voldoet aan de hoogste eisen en is NEN 7510 en ISO 27001 gecertificeerd. Onze servers bevinden zich in de Europese Economische Ruimte (EER) en uiteraard zijn wij volledig AVG/GDPR compliant, zodat onze klanten kunnen voldoen aan hun wettelijke verplichtingen.
neniso-2-2
vrlogo-large-drk

Wilt u kennismaken met onze producten?

Neem gerust contact met ons op voor een demonstratie of proefperiode!

Over VR

Vaccinatieregister B.V. is in 2013 opgericht met als doel om een gebruiksvriendelijke en betaalbare SAAS-reisvaccinatie applicatie te ontwikkelen. De op dat moment in Nederland beschikbare applicaties waren ofwel verouderd, niet specifiek genoeg voor de reizigersadvisering of simpelweg te duur.

Met onze expertise op het gebied van gezondheidszorg, vormgeving, architectuur en softwareontwikkeling hebben we de stoute schoenen aangetrokken en zijn we aan de slag gegaan. Hierdoor is, in nauwe samenwerking met onze gebruikers, de eerste applicatie VR reizigers gerealiseerd.

Vaccinatieregister B.V.
Bornweg 12A
6721 AH Bennekom
Nederland
085 4019430
info@vaccinatieregister.nl.